Δελτίο τύπου 28/01/2019
 

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΣΟΥΝΙΔΗ ΣΤΗΝ Μ. ΣΠΥΡΑΚΗ

 

 

«Οι λέξεις «απάτη» και «εξαπάτηση» είναι αυτές που χαρακτηρίζουν, κυρία Σπυράκη, τη στάση της Νέας Δημοκρατίας του Κυριάκου Μητσοτάκη απέναντι στον ελληνικό λαό για τη δήθεν υπεράσπιση της Μακεδονίας.

 

Όλοι οι Έλληνες είδαμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να επιτρέπει την κύρωση του Προσυμφώνου των Πρεσπών στη Βουλή, απορρίπτοντας την ένσταση αντισυνταγματικότητας που κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος.

 

Με τη στάση του ο Κυριάκος Μητσοτάκης βοήθησε στην παράδοση του ονόματος «Μακεδονία» στα Σκόπια. Η ανακούφισή του ήταν ολοφάνερη για την ψήφιση της συμφωνίας, με το όνομα της Μακεδονίας να δίνεται στα Σκόπια όπως και ο ίδιος πιστεύει και που δεν χρειάστηκε να την επικυρώσει αυτός, αλλά η σημερινή κυβέρνηση.

 

Θα είχε επίσης μεγάλο ενδιαφέρον, κυρία Σπυράκη, να μας πείτε τι είδους συναλλαγή και μοιρασιά κάνατε με τον κ. Ζάεφ, όταν κατ’ εντολή του Μητσοτάκη, τον συναντούσατε μυστικά στα καφέ των Βρυξελλών.

 

Ο Πάνος Καμμένος και οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποδείξαμε ακόμη μια φορά ότι στην πολιτική μπορεί να υπάρξει και η αλήθεια και η συνέπεια και η πίστη σε ιδανικά και αξίες».´

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform