Δελτίο τύπου 11/05/2017
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΣΓΟΥΡΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Π. ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 

 

Συνάντηση με τον Υπουργό Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτη Κουρουμπλή είχε ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Παναγιώτης Σγουρίδης. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, τον συνόδευαν ο Γραμματέας Ναυτιλίας Κώστας Πατρίκιος, οι δυο αναπληρωτές γραμματείς Νίκος Μούγιος, Δημήτρης Πετρολέκας και το στέλεχος του Κινήματος Νίκος Ντίνος.

 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για διάφορα θέματα της αρμοδιότητας του Υπουργείου. Εν συνεχεία ο Αντιπρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ συναντήθηκε με την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος όπου έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί αναλυτικά για την κατάσταση που επικρατεί στο Σώμα.

 

Μετά το πέρας των συναντήσεων ο Παναγιώτης Σγουρίδης δήλωσε τα εξής: «Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουν την πολιτική που χαράσσει η ηγεσία του Υπουργείου και θα εισηγηθούν στον Υπουργό τις προτάσεις τους με στόχο την ανάπτυξη και τη βελτίωση της Ελληνικής Ναυτοσύνης».

 

 
Όροι Χρήσης Δικτυακού Τόπου

All Rights Reserved © 2012 - ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

powered by MediaSystems Platform